Propagace: Hodnocení březen a duben10

14. 7. 2010 11:41

Měsíc březen, přestože není posledním měsícem trainee programu skupiny propagace, byl určitým vyvrcholením celoročního úsilí naší trainee skupiny. V průběhu března byl dokončen podrobný plán na rozjezd s.týmu, definovány role jednotlivých osob a způsob, jakým bude s.tým propagován. Kampaň k zahájení náboru spolupracovníků do s.týmu proběhla bannerovou formou a založením zvláštního blogu stym.signaly.cz, na kterém byl celý projekt představen uživatelům. Na tvorbě článků se podíleli všichni členové skupiny propagace trainee programu.

Souběžně s přípravou s.týmu byly připravována účast signály.cz na jednotlivých diecézních setkáních mládeže ve všech diecézích, s výjimkou Olomoucké arcidiecéze, kde se místo diecézního setkání konala setkání děkanátní, kde byly na některých signály.cz rovněž přítomny. V jednotlivých diecézích pomohli zorganizovat stánek signály.cz, na kterém byl propagován zejména právě s.tým vytvořený v rámci trainee programu, naši dosavadní spolupracovníci propagace, kteří se stali zakládajícím jádrem s.týmu v dané oblasti. Pro každou oblast byl tak jmenován příslušný koordinátor. Úspěšnost náborové kampaně se v jednotlivých diecézích lišila, celkově ji lze hodnotit jako dobrou.

V průběhu dubna probíhalo uspořádávání databáze členů s.týmu a jejich přijímání do společenství na signály.cz a vysvětlování podrobností a odpovídání dotazů novým spolupracovníkům a dalším zájemcům. V průběhu dubna jsme se rovněž připravovali na účast na vysokoškolské akci Studentský Velehrad. Zde byl rovněž dále nabízen zájemcům o
spolupráci s.tým.

V těchto jarních měsících byli účastníci trainee programu podle plánu proškoleni v základních znalostech a dovednostech v oblasti ekonomiky, zejména pokud jde o financování občanského sdružení signály.cz a praktické otázky spojené s prodejem a příspěvky členů realizovaných na akcích, kde jsou signály.cz přítomny.

Zobrazeno 762×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona