Trainee redakční tým

6. 10. 2009 9:17
Rubrika: Trainee redakční tým | Štítky: z jedné vlny

Do Trainee programu signály.cz se zapojuje i Redakce signály.cz. Její tým sestává ze čtyř dobrovolnic. Jejich vedoucí je Markéta Jeníčková, šéfredaktorka signály.cz.

Trainee redakční skupina má za úkol tvořit na signálech nový obsah, a to hlavně o kultuře. A kdo se do toho všeho zapojí? Dejme jim prostor ;-)


Evulka

Som Eva Miklánková alias evulka. V Brne sa už piaty rok snažím študovať molekulárnu biológiu a genetiku, a aj keď to znie šialene, zatiaľ mi to celkom ide. Moja práca je, samozrejme, úžasná a zábavná a s radosťou v laboratóriu trávim rána aj večery...ale aj napriek tomu, aký som zanietený vedec, si rada prečítam alebo pozriem aj niečo normálne. Čiže je možné nájsť ma v posteli s knihou alebo s kamarátmi v kine. Alebo na koncerte. Alebo v divadle. Zvládnem všetko okrem hororov a muzikálov (aj keď pri niektorých detektívkach sa bojím). A ešte mám rada jeseň, jarné slniečko a sneh. A úsmev, prosím :-)

 

Katerzina

Jmenuju se Kateřina Pejchalová a začínám studovat Překladatelství německého jazyka. Kromě toho stíhám zpívat ve schole a rekreačně sportovat. Baví mě tvořit něco nového (teď třeba zařizujeme privát) a příležitostně dobrovolničit. Na signálech se starám o uživatele, kteří mají problémy s registrací nebo potřebují poradit s technickými nejasnostmi. Přesto mám pořád pocit, že mám ještě dost času, a tak začnu psát i něco málo o kultuře. Ráda chodím na koncerty všeho druhu, za poslední týden to byli Svítání, Endrů (hraje jen na pusu) a koncert kontrabasistů. Do divadla občas zajdu na nějakou klasiku a ani dobrý psychologický film čas od času není na škodu.

 

Vendykr

Jmenuji se Vendula Krůlová, momantálně studuji filologicko-areálová studia s hlavním areálem balkánským, kde se učím srbštinu a v příštím roce si přiberu ruštinu. Z toho plyne, že mě baví jazyky (aj, nj, (šj)), dále divadlo, knihy a sport, na který teď nezbývá moc času. Co mě potěší je úsměv, dobrý humor a sklenka dobrého vína. Mou neoblíbenější divadelní hrou je Mnoho povyku pro nic, o čem by mohl být i můj život, kdyby nebyl bez Boha.

 

Blanickacz

Čtvrtou a poslední účastnicí Trainee programu za redakci je devatenáctiletá Blanka Heikenwälderová, "pilná" studentka Státní jazykové školy Brno - obor angličtina ;-) Blanka má ráda knihy, hudbu, zpěv v DH Žadovjáci, břišní tance ,filmy, hodně dlouhý spánek... Z kultury ji nejvíce zajímá již zmiňovaná literatura, pak kino a divadlo.

Zobrazeno 2275×

Komentáře

Qubik

Děvčata, to vypadá na pořádně silnou sestavu :) Držím palce, stejně jako ostatním trainee týmům...

Radio

Wow, samé holky, to je úplně nejvíc sexy team :D To je záměr, že holky nejdřív ovládnou VKH Brno a teď i redakci signálů? :)

Kleretin

VKH Brnu vladnou informatici stejne jako signalum:) Jinak drzim pesti holky ;)

Vojta Novák

jen aby časem neobsadily i vývojový tým ;-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona