Trainee propagační tým

3. 10. 2009 0:00

Trainee propagační tým sestává ze čtyř lidí. Vedoucím tohoto týmu je Vojtěch Trmač, manažer signály.cz. Jeho úkolem je školit tyto lidi, aby se z nich za jeden rok stal schopný tým, který zorganizuje propagaci i na sebevětší akci. Ale nejen to se účastníci Trainee programu naučí, své znalosti by měli rozšířit i z oblasti marketingu, PR, komunikačních dovedností apod. Důraz tohoto "výcviku" je ale hlavně kladen na schopnost pracovat v týmu a týmové spolupráce, protože tito čtyři lidé by měli na konci Trainee programu tvořit hlavní propagační tým signály.cz.

Kdo do této skupiny patří? Představí se vám sami...


 

novakow

Momentálně studuju oktávu na Gymnáziu Dr. Karla Polesného ve Znojmě, po maturitě bych rád pokračoval na medicíně, ideálně v Brně.

Mým největším koníčkem je plastikové modelářství, zaměřuji se především na letadla. Stejně rád mám i fotografování a díky Signálům se o své fotky můžu snadno podělit s ostatními. Taky rád hraju na varhany, nepohrdnu vyjížďkou na kole. S oblibou si přečtu nějakou zajímavou knížku; k sci-fi, historické a náboženské literatuře se v poslední době kvůli blížící se maturitě přidávají i jiné žánry. Nabídku členství v Hlavním propagačním týmu jsem přijal proto, že rád zkouším něco nového-něco co mi může přinést nové zážitky, zkušenosti, přátele... Nemenším důvodem bylo i to, že chci Signály podpořit a zapojit se do dění na nich.

 

Kačis

Jmenuji se Kateřina Hrubá a již 18 let bydlím v Náměšti nad Oslavou. Čtvrtým rokem studuji Hotelovou školu Třebíč v oboru Hotelnictví a turismus.

Velice ráda pracuji a komunikuji s lidmi. Jsem už téměř dva roky animátor a za svou službu jsem velice vděčná! Každou sobotu se schází děti u nás na faře a se svou kamarádkou pro ně připravujeme spolčo. Také zpívám v dětské schole a v chrámovém souboru JA.S. Ve svém volném čase chodím na procházky do přírody, nejlépe s foťákem v ruce.

Také mám moc ráda německý jazyk. Minulý rok jsem byla v Německu čtvrt roku na praxi. Když potřebuji, tak se tímto jazykem umím bez nevelikých problémů domluvit.

Kamarádi a známí  o mě říkají, že jsem veselá, nápaditá, výřečná  a mám dobrý přesvědčovací talent. Něco na tom asi bude:)

Do Hlavního propagačního týmu bych se chtěla zapojit už jen z toho důvodu, že ráda kdekoliv a jakkoliv pomáhám. Jsem ráda, když jsem někde činná  a ještě radši, když mě někdo může něco nového naučit.


kucerovk

Jsem Kristýna Kučerová a čtvrtým rokem studuji na BiGy v Brně. Ráda si zatancuji na dechovku nebo navštívím divadlo, ale nejradši jsem s kamarády ( s těmi můžu chodit do divadla i na hody:-)) nebo svojí malou neteřinkou.:-) Do propagace signálů se chci zapojit, protože díky nim jsem ve spojení s kamarády, které z různých důvodů nemůžu vidět příliš často. Taky se ráda podívám na jejich fotky nebo si přečtu zajímavé články z jejich blogů a na signálech jsem denně. A čím víc se budou signály propagovat, tím víc lidí na nich bude.

 

Martinkec

Posledním členem propagačního týmu je Martin Večeřa, kterému je 20 let a v současné době studuje obor Geografie a kartografie na Masarykově univerzitě v Brně.

Zobrazeno 2005×

Komentáře

Johnny06

Ahoj Vojti! Ad ti Pan zehna ve tvich krocich.. Pokud nekdy budes chtit pomoc pri nejake akci s propagaci signaly.cz, tak se mi muzes kdikoli ozvat a ja ti v ramci svich moznosti rad pomuzu.. Hodne stesti Pa Johny06

Johnny06

Take preji hodne stesti vsem kteri posouvaji signaly.cz spravnym smerem.. Vas spolupracovnik propagace signaly.cz/Johny06 =o)

Radio

Hodně štěstí, jsem si jistý, že tohle signálům hodně pomůže! :)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona