Propagace: Hodnocení září09

24. 10. 2009 14:09

Trainee program sekce Marketing, propagace a PR byl odstartován na přelomu srpna a září 2009. Prvním krokem bylo samotné vytvoření týmu účastníků Trainee programu, kteří společně s krajskými koordinátory Jihomoravského kraje a Kraje Vysočina začali fungovat jako tzv. Hlavní propagační tým. Ostatní krajští koordinátoři byli k činnosti tohoto týmu přizváni jako konzultanti, kteří mohou vznášet pro jeho činnost další nápady a připomínky.


 

Na Festivalu pod věží, který se uskutečnil 18. - 20. 9. 2009, se účastníci Trainee programu zatím přímo do propagace signály.cz nezapojili. Propagaci zajistili jiní spolupracovníci propagace a krajští koordinátoři a tato jejich činnost byla sledována, aby si následně manažer signály.cz a členové Trainee programu ujasnili a definovali představu, jak má propagační akce vypadat a co je na ni třeba zajistit.

V pondělí  21. 9. 2009 se uskutečnila první schůzka účastníků Trainee programu. Setkání se uskutečnilo v prostorách signály.cz room v Brně. Na programu bylo představení Trainee programu, jeho cílů a harmonogramu, identifikace s vyplývajícími úkoly a vzájemné seznámení. Účastníci Trainee programu spolu s krajskými koordinátory - Hlavní propagační tým také na tomto setkání intenzivně připravovali propagaci signály.cz na Návštěvě papeže. Významným počinem bylo vymyslení soutěže Proměna s papežem. Účastníci Trainee programu dále pomáhali s přípravou propagační akce po celý týden.

Samotná  propagační akce trvala od soboty 26. 9. do pondělí 28. 9. a konala se v Brně a ve Staré Boleslavi, kde se konaly hlavní události papežské návštěvy pro veřejnost. Z Hlavního propagačního týmu se akce přímo zúčastnili: Kačis, kucerovk, novakow, oqoq a Mildaborec. Celkově propagační týmy tvořilo v Brně a ve Staré Boleslavi 15 lidí, týmy se částečně překrývaly. Účastníci Trainee programu patřili mezi propagátory, kteří se zúčastnili propagace v Brně i ve Staré Boleslavi. Tato velká a náročná akce, koordinovaná přímo manažerem signály.cz, byla pro ně velkou zkušeností. Tvořili jádro týmu starající se o propagaci, online služby, prodej a soutěž Proměna s papežem. Podrobně se účasti signály.cz na návštěvě papeže věnuje článek na adrese http://tym.signaly.cz/0909/papezska-navsteva-a-signaly a také účastník Trainee programu, novakow, sepsal své dojmy na svůj blog na signály.cz http://novakow.signaly.cz/ .

 

Zobrazeno 1011×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona