Trainee vývojový tým

30. 9. 2009 23:46
Rubrika: Trainee vývojový tým | Štítky: z jedné vlny

Lidí zapojených do Trainee programu ve vývojovém týmu je celkem osm. Jejich vedoucím je Martin Hořínek, na signály.cz známý jako hever, v současné době koordinátor vývojového týmu. A kdo je ten zbytek?


 

Dominik David

Dominik je studentem Fakulty informatiky Masarykovy univerzity v Brně. Je mu 20 let. Jeho záliby nezabírají jen počítače, ba právě naopak - má rád skauting, přírodu a focení. "Programování mě zajímá a chci se jemu učit," tak odpověděl na otázku, proč se rozhodl jít do Trainee programu za vývojový tým.

Jožin

Josef Kutil studuje Fakultu informatiky Masarykovy univerzity. Je mu 20 let a rád hraje na saxofon, v kapale a i šachy ;-) Díky Trainee programu by se rád naučil programovat webové aplikace.

 

 

Mahy

Dvaceti tří letý Ján Kotúč studuje Fakultu informatiky Masarykovy univerzity. Mezi své koníčky řadí poutě, kalčo a sbírání motýlů. Na otázku, proč se rozhodl zapojit do Trainee programu, jednodušše odpovídá, že se chce něco nového naučit.

 

ObiSkyWalker

Vlastním jménem Ondra Geršl, tím na něj ale určitě nevolejte ;-) Obi v současné době studuje Fakultu informačních technologií Vysokého učení technického v Brně. Je mu 21 let a mezi jeho koníčky překvapivě patří programování a GNU/Linux. Do Trainee programu se rozhodl jít, protože v něm vidí možnost vyzkoušet si spoustu nových věcí.

Ondra Válka

Ondrovi je 21 let a studuje Fakultu informatiky Masarykovy univerzity v Brně. Mezi jeho koníčky patří hlavně grafika, focení a také pečení. Díky Trainee programu by si chtěl hlavně prohloubit své znalosti a také samozřejmě nasbírat nové zkušenosti.

 

washo

Vašek studuje v Brně fakultu informatiky Masarykovy univerzity. Je mu 23 let a mimo programování ho baví filozofie a včelařina. Od Trainee programu očekává hlavně pomoc při objevování nette frameworku, rozšíření znalostí.

 

honzatvrdik

Nejmladší člen Trainee vývojového týmu je Honza Tvrdík, kterému je 17 let. Studuje gymnázium v Prostějově. mezi jeho koníčky patří Programování, filatelistika a jízda na kole. Díky Trainee programu si chce nejvíce vyzkoušet práci v týmu.

jackissimus

Jakub Holáň je dvaceti tří letý student Fakulty informačních technologií Vysokého učení technického v Brně. Mezi jeho koníčky patří Schóla, basa a rybaření. V Trainee programu si chce vyzkoušet prakticky své znalosti a naučit se novým věcem.

 

 

Vývojový tým se díky Trainee Vodafone programu pravidelně schází a pracuje na nové verzi signály.cz JPII.

Zobrazeno 2338×

Komentáře

ObiSkyWalker

Jo, s tímto trainee programem bude ještě sranda :-)

Inigo

To vypadá jako úspěšný grantík. Jestli ano, tak blahopřeji a držím palce, aby se úspěšně rozvíjel a signály také.

Vojta Novák

no to mi povídej... ;-)

metod

A pak že nerostou.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona